Ontdek wat je bent

Light of Being Praktijk voor ZelfbewustZijn

Workshop: Leven in het Nu

Waar vind jij momenten van bezinning en innerlijke vrijheid als het leven veel van je vraagt en je wilt ontdekken wat je nodig hebt om in balans te komen met jezelf?

Je bent van harte welkom tijdens onze maandelijkse workshop Leven in het Nu. Samen met gelijkgestemden ga je ervaren wat het voor jou betekent om in het Nu te leven.

Deze workshop geeft je de ruimte om aandacht te geven aan wat je voelt in plaats van wat je denkt, want het voelen brengt je in het Nu en het denken haalt je uit het Nu.

De voeloefeningen die we aanbieden op basis van onder andere meditatie, yoga, healing, adem of zang helpen je om je gedachten vrij te geven en te gaan voelen dat je lichaam een waardevol en wijs instrument is. Door daar meer contact mee te maken, kom je in een andere belevingswereld, waar jij je ware aard gaat ontdekken en gaat voelen dat je mag zijn wat je bent.

Je energie gaat weer stromen en je chakra’s komen tot leven. Ze maken je vrij van de beelden en ideeën die je over jezelf hebt en ze geven je de vrijheid om energetisch in balans te komen. Zo ervaar je steeds meer het hier en nu en leer je je behoeftes en verlangens beter kennen.

Jeanine Eikelboom en Carla VerdonschotWij zijn Jeanine Bierens en Carla Verdonschot en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die hun innerlijke belevingswereld willen ontdekken.

Wij hebben een spirituele opleiding gevolgd bij The Light of Being, wat wil zeggen: Als jij je mag openen voor jezelf, door je menszijn aan te nemen met alles wat je bent, dan zal het licht in jou gaan schijnen en voel je dat je er helemaal mag zijn.

Deze levenskwaliteit wensen wij graag door te geven.

Meld je aan
voor de gratis kennismaking

Kom vrijblijvend langs tijdens de kennismakingsworkshop op 18 februari.