Ontdek wat je bent

Light of Being Praktijk voor ZelfbewustZijn

Over mijzelf

Als kind was ik al zo gevoelig dat ik innerlijk wist dat er meer moest zijn tussen hemel en aarde, meer dan ik om me heen zag.

Mijn jonge jaren
Ik groeide op in een warm gezin en had een speciale band met mijn vader, een soort stille liefde, zou je kunnen zeggen. Bij hem voelde ik iets tastbaars van het mysterieuze leven. Als ik zijn hand vast hield voelde ik liefde stromen en was ik op mijn gemak. Er waren nooit veel woorden, ze zouden het warme gevoel alleen maar verstoord hebben.

Ik had een enorme behoefte aan veiligheid en liefde, want ik was een onzeker kind. Met al mijn gevoeligheden voelde ik me niet thuis in de grote harde wereld, maar ik wilde er natuurlijk wel bij horen en paste me al snel aan. Ik was flink en in de pubertijd besloot ik om mijn onzekerheid niet meer aan de buitenwereld te laten zien, niet wetende hoe ik mezelf tekort deed, want daarmee sloot ik wel mijn innerlijke belevingswereld af. Ondanks dat was ik aan de buitenkant gelukkig en tevreden met de omstandigheden waarin ik leefde.

Maar toen ik zwanger was van onze zoon werd het duidelijk wat ik gemist had, want op het moment dat ik het leven van een nieuw mensje in mij voelde bewegen werd het mysterie van het leven in mij voelbaar! Ik ervoer het wonder van de echtheid en voelde me ermee verbonden. Mijn ontdekkingstocht naar mijn innerlijke zelf, mijn essentie, was begonnen.

Mijn spirituele weg
Ik ontmoette Anandajay tijdens een Satsang. Ik wist niet eens wat het was en van een spiritueel leraar had ik nog nooit gehoord. Ik had mijn heil gezocht in Intuïtieve ontwikkeling, Reiki en Emotioneel Lichaamswerk, maar voelde steeds meer de behoefte om te zitten en bij te komen van het mijn best doen om een goed mens te zijn. Ik wilde mijn eigenheid ontdekken en daarop kunnen vertrouwen.
Het was wonderlijk hoe zijn woorden in mij resoneerden. Ze hadden precies de gevoelswaarde waar ik naar op zoek was. Ik werd door hem gezien en gehoord en voelde me aangenomen in wie ik werkelijk ben. Ik schreef me in voor een cursus en er volgden nog velen.

Inmiddels word ik al meer dan 20 jaar door Anandajay begeleid en sindsdien ben ik verbonden aan de School of Spiritual Awareness in België. Ik ben opgeleid in de twaalf werkvormen die hij heeft ontwikkeld en geef zowel aan groepen als individueel verschillende werkvormen door, zoals Light of Being-Meditatie, ChakraHealing, KoshaMassage, SoulGuidance, Light of Being-Messenger en MantraPrayers die allemaal dezelfde boodschap in zich dragen: Als je mag zijn wat je bent, komt er licht en ruimte en wordt je leven rijker en liefdevoller.

Ik voel me dankbaar voor de keuze die ik destijds heb gemaakt om naar mijn verlangen te luisteren. Het was en is nog steeds een intense, inspirerende en verrijkende ontdekkingsreis, vol bewustwordingen die mij de waarheid laten voelen waar het leven echt over gaat. Het is een weg die over mij gaat, het meest waardevolle in mijn leven. Het heeft me in overeenstemming gebracht met wat ik in wezen ben.

Het is dan ook een organisch proces om dat wat er gedurende mijn ontwikkeling is gerijpt door te geven, want wat ik in mij meedraag kan inspirerend en ondersteunend zijn voor jou. Het besef dat ook jij in overeenstemming met jezelf wilt leven, heeft mijn behoefte naar ontmoeting, relatie en uitwisseling alleen maar versterkt en dat wens ik als innerlijke coach te beantwoorden.

Mijn werkwijze
Mijn werkwijze is heel eenvoudig en mijn begeleiding liefdevol, oprecht en afgestemd op waar jij bent. Ik nodig je uit om aandacht te hebben voor je gevoelsleven, je emoties, je kwaliteiten en je innerlijke waarde. Het maakt je bewust van je patronen en overtuigingen en je krijgt de ruimte om te ervaren dat verdriet en boosheid je iets te vertellen hebben. Je leert om op te komen voor wat jij voelt en je gaat contact maken met je innerlijke kracht en liefde en daardoor kom je energetisch in balans. Je zult ontdekken wat je van nature bent en wat jou werkelijk gelukkig maakt, maar jij maakt de keuze. Het zijn de stappen die jij zet naar een vrijer en leuker leven met jezelf en met de mensen om je heen.

Momenteel werk ik individueel, omdat ik het fijn vind om een stukje op je levenspad mee te mogen lopen. Daarnaast geef ik samen met een collega een maandelijkse workshop met het thema ‘Leven in het Nu’.

Neem gerust contact op, dan kunnen we samen afstemmen wat je wensen zijn.

“Als jij je mag openen voor jezelf, door je menszijn aan te nemen met
alles wat je bent,
dan zal het
licht in jou
gaan schijnen
en dan voel je dat
je er helemaal
mag zijn”

Wil je graag kennismaken?

Je mag altijd mailen of een kennismakingsgesprek van 15 minuten aanvragen.