Ontdek wat je bent

Light of Being Praktijk voor ZelfbewustZijn

Over mijzelf

Al jaren begeleid ik mensen die op zoek zijn naar hun diepere waarde.

Sinds 2015 ben ik intensief betrokken bij de School of Spiritual Awareness in de Belgische Eifel en het werk van Anandajay.

Ik word al bijna 20 jaar door hem begeleid en ben sinds 2010 opgeleid in de twaalf werkvormen die hij heeft ontwikkeld. Als Teacher geef ik zowel aan groepen als individueel verschillende werkvormen door, zoals Light of Being-Meditatie, ChakraHealing, KoshaMassage, SoulGuidance, Light of Being-Messenger en MantraPrayers die allemaal dezelfde boodschap in zich dragen: Light of Being.

Dat betekent: Als jij je mag openen voor jezelf, door je menszijn aan te nemen met alles wat je bent, dan zal de rijkdom, het licht in jou gaan schijnen en dan voel je dat je er helemaal mag zijn. Zo kan je ware aard tot bloei komen.

Mijn proces heeft zich ontwikkeld van de strijdbare en stoere Jeanine die altijd haar best deed om een goed mens te zijn, naar de liefhebber die ervaart dat het leven goed is. Zo leer ik steeds meer te vertrouwen op mijn innerlijke wijsheid. Hierdoor krijg ik de vrijheid om mij verder te ontwikkelen vanuit inzicht en liefde en blijf ik steeds weer voelen wat me in harmonie brengt.

Het besef dat ook jij in overeenstemming met jezelf wilt leven, heeft mijn verlangen naar ontmoeting, relatie en uitwisseling versterkt en dat wens ik te beantwoorden in de begeleiding die ik in mijn praktijk geef.

Wat ik gedurende mijn levensreis heb doorvoeld en is gerijpt, draag ik in mij mee en dat kan ondersteunend en inspirerend zijn voor jou.

Momenteel werk ik individueel, omdat ik het fijn vind om een stukje op je levenspad mee te mogen lopen. Daarnaast geef ik samen met een collega een maandelijkse workshop met het thema ‘In balans komen met jezelf’. We starten in februari 2024, in Eindhoven. Meer informatie volgt.

Neem gerust contact op, dan kunnen we samen afstemmen wat je wensen zijn.

“Als jij je mag openen voor jezelf, door je menszijn aan te nemen met
alles wat je bent,
dan zal het
licht in jou
gaan schijnen
en dan voel je dat
je er helemaal
mag zijn”

Wil je graag kennismaken?

Je mag altijd mailen of een kennismakingsgesprek van 15 minuten aanvragen.