Ontdek wat je bent

Light of Being Praktijk voor ZelfbewustZijn

Werkvormen

Verdiepende gesprekken
gebaseerd op SoulGuidance

We gaan in op je levensvragen en samen ontdekken we wat eraan ten grondslag ligt.
Ook je gewoonten, vernauwingen en angsten kunnen aan bod komen en de ruimte krijgen, zodat jij meer opening gaat voelen voor jezelf en wat werkelijk belangrijk voor jou is.

Ik ondersteun je om met een andere blik naar jezelf te leren kijken, je te laten voelen dat je een waardevol mens bent en je bewust te laten worden van je innerlijke verlangens. Ik begeleid je als het ware naar de goede kant van de weg, waar jij je eigen kompas weer kunt volgen.

Deze begeleiding bestaat uit een persoonlijk gesprek dat wekelijks of naar behoefte kan plaatsvinden.

Een intensiever SoulGuidance traject is ook mogelijk. Hierbij hebben we elke dag mailwisseling, en tweewekelijks een gesprek en een nieuw begeleidingsprogramma.

Bekijk bijdrage ›

Light of Being Meditatie

Deze werkvorm nodigt je uit om je hoofd en je emoties tot rust te laten komen, je hart te openen voor de liefde die je in wezen bent en de vrijheid te voelen om te mogen rusten in je bekken, van waaruit je kunt zijn wat je bent. Zo kun je dan voelen dat je een deel bent van het grotere geheel.

Je wordt begeleid door middel van een geleide meditatie.

Bekijk bijdrage ›

ZelfHealing & ChakraHealing

Je wordt uitgenodigd om je levensenergie te ervaren. Je wordt aangeraakt op verschillende healingpunten van je lichaam waar jij je voor mag openen, zodat de levensenergie vrij door je heen kan gaan stromen.

Zo komt er ruimte om opgebouwde spanning los te laten. Jij komt daardoor weer in balans en in een natuurlijke staat van zijn. Je ervaart dan de heelheid die je bent, waardoor je je waardevoller en innerlijk vervuld voelt.

Een healingsessie duurt ongeveer 1,5 uur en het is fijn om hiervoor strak aansluitende kleding te dragen.

Bekijk bijdrage ›

Energetische of KoshaMassage

Energetische of KoshaMassage nodigt je uit om jezelf tot in je diepste diepte weer tot leven te brengen. Het is een energetische massage die de vijf omhullingen (kosha’s) van je ziel wakker maakt, door middel van zachte aanrakingen.

Dat betekent dat je niet alleen fysiek en geestelijk diepe rust ervaart maar dat ook je levensenergie weer vrijkomt om jou te vitaliseren en te ontlasten van opgebouwde spanning. Hierdoor krijgt je ziel weer haar natuurlijke ruimte en voel je dat je bent thuisgekomen in jezelf.

Een KoshaMassage duurt ongeveer 1,5 uur en het is fijn om hiervoor strak aansluitende kleding te dragen.

Bekijk bijdrage ›

Wil je graag kennismaken?

Je mag altijd mailen of een kennismakingsgesprek van 15 minuten aanvragen.